بانه تی وی
۰ محصول ۰ تومان
تعداد محصول انتخابی : ۰ محصول جمع مبلغ سبد خرید من : ۰ تومان پرداخت و تسویه

تلویزیون سامسونگ با فرکانس تصویر 120 هرتز

۱۴۰۰/۶/۱۳

تلویزیون های موجود در بازار، هر کدام یک میزان فرکانس خاص دارند. واقعیت آن است که هر چه فرکانس تصویر بیشتر باشد در نهایت تصویر با کیفیت تر نمایش داده می شود و برای این منظور یک سری ویژگی های دیگر هم در تلویزیون برای کیفیت بهتر لازم می باشند که در این نوشته به آن ها می پردازیم. یکی از لازمه های کیفیت تصویر زیاد ، فرکانس است. این نوشته می تواند شما در انتخابی بهتر کمک کند.

 

معنی و مفهوم فرکانس تصویر

در تلویزیون از فرکانس تصویر برای نمایش و همچنین برای بهبود کیفیت استفاده می شود. وقتی گفته می شود که فرکانس تصویر برابر با 60 هرتز است، این معنی را می دهد که در آن تلویزیون هر فریم تصویر 60 بار بازنمایش می شود تا نویز و بلور برداشته شود. در مشخصات تلویزیون از MR یا Motion Rate هم استفاده می شود که به صورت دو برابر فرکانس می باشد. البته این گزینه هیچ تاثیری در کیفیت ندارد و فقط جنبه تبلیغ دارد. برای نمونه در مشخصات بعضی از تلویزیون های سامسونگ به این گزینه یعنی Motion Rate اشاره می شود که از روی آن می توان پی برد که فرکانس تصویر چقدر است. تلویزیون با Motion Rate برابر با 120 نشان از فرکانس تصویر 60 هرتز را دارد. 

 

کدام فرکانس تصویر در تلویزیون بهتر است؟

تلویزیون های موجود در بازار دارای نرخ نوسازی یا فرکانس 50 هرتز، 60 هرتز، 100 هرتز و یا 120 هرتز هستند. معمولا از بهترین آن ها 120 هرتز و 100 هرتز می باشد. اما چرا فرکانس تصویر 120 هرتز...
 نرخ فریم محتوای موجود در بازار برابر با 24 فریم، 25 فریم و 30 یا 60 فریم هستند. البته محتوایی با نرخ فریم 120 فریم هم در بازار وجود دارد که بسیار کمیاب هستند. در این میان نرخ نوسازی 120 هرتز چگونه آن ها را نمایش می دهد. محتوای 24 فریم با نرخ 120 هرتز به صورتی هر فریم 5 بار نمایش داده می شود و این یعنی کل 24 فریم با هم 120 بار بازنمایش می شوند و نویز و بلور آن ها برداشته می شود. فرکانس تصویری بهتر است که تعداد باز نمایش بیشتری را داشته باشد و یا اینکه بر فریم ها بخش پذیر باشد. برای نمونه 50 هرتز یک نوع فرکانس تصویر است که برای محتوای 25 فریم ایده آل است اما نرخ نوسازی 100 هرتز برای محتوای 25 فریم نیز از آن هم بهتر می باشد. در میان انواع فرکانس موجود در تلویزیون، نرخ نوسازی 60 هرتز استاندارد بوده و نرخ نوسازی 120 هرتز هم فرکانسی ایده آل و بالا در نظر گرفته می شود. برای گیمر ها و یا کسانی که تمایل به تماشای فیلم های با کیفیت و یا فیلم ها با نرخ فریم سریع دارند تلویزیون با نرخ فرکانس بالاتر بهتر می باشد. 

 

دیگر لازمه های تلویزیون برای کیفیت تصویر به جز فرکانس بالا

شما برای اینکه کیفیت تصویر بهتر را مشاهده کنید بایستی به جز فرکانس بالا، دیگر گزینه های تاثیر گذار را در نظر بگیرید. خوب جدا از ان ورژن پورت HDMI و زمان پاسخگویی پنل مهم است. اما HDMI پورتی در تلویزیون بوده که راهی برای اسال و انتقال داده های صوتی و تصویری به تلویزیون می باشد. HDMI ورژن 2.0 دارای پهنای باند 18 گیگابایت بوده و می تواند کیفیت تصویر 4K را حداکثر در نرخ 60 فریم بر ثانیه انتقال دهد. شماک اگر تلویزیون با فرکانس 120 هرتز دارید که در آن فقط HDMI ورژن 2.0 وجود دارد باید بدانید که تصویر 4K در نرخ 60 هرتز نمایش داده می شود چراکه این پورت با این ورژن یک محدودیت بوده و شما را از کیفیت 4K با نرخ 120 هرتز بهرمند نمی کند. 


زمانی که در تلویزیون ورژن پورت HDMI برابر با 2.1 باشد در آن پهنای باند 48 گیگابایت بوده و این پورت می تواند کیفیت تصویر 4K  را در نرخ 120 فریم و کیفیت تصویر 8K را در نرخ 60 فریم و کیفیت 10K را در نرخ 30 فریم بر ثانیه انتقال دهد. شاید شما تصویر کنید که محتوای 120 فریم موجود نمی باشد اما باید بدانید که بعضی از بازی ها یا محتوای بلوری دارای این نرخ فریم بوده و روز به روز در حال افزایش می باشد.


تلویزیون هایی که فرکانس تصویر 120 هرتز دارند:

 تلویزیون سامسونگ کیولد Q70T 
 تلویزیون سامسونگ کیولد Q80T
 تلویزیون فریم سامسونگ LS03T
 تلویزیون کیولد سامسونگ Q90T
 تلویزیون سامسونگ Q70A
 تلویزیون کیولد سامسونگ Q80A

 

سخن آخر...

شما اگر می خواهید با تلویزیون تصویر بازی را نمایش دهید و یا اینکه کنسول بازی را به تلویزیون وصل کنید و از بازی های 120 هرتز بیشترین بهره ببرید تلویزیون با فرکانس تصویر 120 هرتز و پورت HDMI ورژن 2.1  را لازم دارید. همه تلویزیون هایی که در بالا معرفی کردیم برای نمایش تصویر بازی فوق العاده می باشند. تلویزیون سامسونگ Q90T  و تلویزیون سامسونگ فریم LS03T از بهترین ها و تلویزیون سامسونگ Q70T و تلویزیون Q70A از مقرون به صرفه ترین ها می باشند.

برچسب ها راهنمای خرید راهنمای خرید تلویزیون تلویزیون تحلیل و بررسی تلویزیون
ارسال نظر
نام و نام خانوادگی:
Email:
نظر:
Captcha