بانه تی وی
۰ محصول۰ تومان
تعداد محصول انتخابی : ۰ محصولجمع مبلغ سبد خرید من : ۰ تومانپرداخت و تسویه

مقایسه تلویزیون هایسنس U8G و تلویزیون هایسنس U7G

۱۴۰۰/۱۰/۲

آیا می دانید که تلویزیون های هایسنس چه کیفیتی را دارند یا نه اصلا با این برند تلویزیونی اشنایی ندارید. در این نوشته دو غول 2021 هایسنس را برایتان مقایسه می کنم و می خواهم تفاوت ها و شباهت ها را ارائه دهم. بدون شک هر کاربری تصویر این تلویزیون را مشاهده کند جذب آن می شود. تلویزیون هایسنس U8G که جایگزین تلویزیون H9G شده و تلویزیون هایسنس U7G هم جایگزینی برای تلویزیون H8G می باشد. هایسنس یا سونی، هایسنس یا ال جی!

 

نامگذاری تلویزیون های هایسنس 2021

 شرکت هایسنس تلویزیون های متنوعی را در سال 2021 روانه بازار کرده است. در سال 2020 تلویزیون های یولد هایسنس با نامگذاری H…G روانه بازار شدند و در سال 2021 این تلویزیون ها با نامگذاری U…G روانه بازار شده اند. گویا حرف H بیانگر 2020 و حرف U بیانگر 2021 می باشد. تلویزیون های ال ای دی بدون فناوری این شرکت با نامگذاری A…G وارد بازار شده اند و تلویزیون های A6G و A9G از این تلویزیون ها می باشند. خوب حالا نامگذاری این تلویزیون ها مشخص شده و می خواهیم به فناوری ULED بپردازیم.

 

یولد(ULED) چیست؟

همانند سامسونگ که در تلویزیون های کیولد خود از فناوری کوانتوم دات استفاده می کند، هایسنس نیز در تلویزیون های بالارده خود از فناوری یولد استفاده کرده است. یولد هماند فناوری کوانتوم دات می باشد و تنها نام آن متغیر می باشد. بنابراین تلویزیون یولد و کیولد یکی هستند. یک لایه با ذرات نانوکریستال غیر هم اندازه رنگ ها را اشباع کرده و کیفیت تلویزیون های یولد و کیولد به نسبت تلویزیون های ال ای دی معمولی بیشتر می باشد. فراموش نکنیم که فناوری نانوسل در تلویزیون های نانو ال جی هم دقیقا به همان صورت می باشد. 

 

تلویزیون هایسنس U8G و تلویزیون هایسنس U7G

عدد در شماره مدل خیلی حرف ها را دارد. برای نمونه تلویزیون U8G یک سطح بالاتر از تلویزیون U7G می باشد. تلویزیون U7G بالاتر از تلویزیون U6G قرار می گیرد، برای نمونه فرکانس تصویر در تلویزیون U6g برابر با 60 هرتز است و ولی درتلویزیون U7G برابر با 120 هرتز می باشد و تلویزیون U6G پورت HDMI ورژن 2.1  را ندارد. تلویزیون U8G بالاتر از تلویزیون U7G و پایین تر از تلویزیون U9G و یا U9DG قرار گرفته است. تلویزیون U9DG اولین تلویزیون هایسنس با فناوری Dual Cell می باشد که رقیبی برای کنتراست و نمایش رنگ مشکی در تلویزیون های اولد به شمار می رود و روشنایی بیشتر از تلویزیون های کیولد سامسونگ دارد. این تلویزیون های هایسنس آنقدر مشخصات قوی دارند که هر چند در مورد آن ها بگوییم باز هم کم است......

 

صفحه نمایش VA در هر دو تلویزیون هایسنس 2021

هایسنس همانند سونی و سامسونگ تمایل زیادی به استفاده از پنل VA در تلویزیون های خود دارد. این شرکت می خواهد کاربران از روبه رو کیفیت تصویر فوق العاده و کنتراست بالایی را مشاهده کنند. اما می دانید ال جی بیشتر به زاویه دید اهمیت می دهد و در تلویزیون های خود از پنل IPS استفاده می کند. صفحه نمایش این تلویزیون های آرایش پیکسلی BGR دارد که شاید متن متحرک در آن ها مقداری در سرعت های بالا تار به نظر برسد اما کیفیت رنگ بالا و کاهش نویز و بلور از ویژگی های آن می باشد. هر دو تلویزیون زمان پاسخگویی پنل کمی دارند و برای کاربران حرفه ای و گیمر ها مورد رضایت می باشند اما تلویزیون U8G مدت زمان کمتری دارد و واکنش پذیر تر به نسبت تلویزیون هایسنس U7G می باشد. 

کنتراست تصویر و نمایش رنگ مشکی عمیق

شما برای تماشای فیلم ها به کنتراست و نمایش رنگ مشکی عمیق نیاز دارید.  با این که هر دو تلویزیون از یک نوع پنل استفاده می کنند و هر دو کنتراست طبیعی بالایی را دارند اما با تاریکی منطقه ای میزان کنتراست در تلویزیون U8G با اختلافی کم بیشتر است و این شنان می دهد که نور پردازی و یا تاریکی منطقه ای در این تلویزیون بهتر عمل می کند. 

 

روشنایی تصویر و نمایش تصاویر در محیط روشن

 هر دو تلویزیون هایسنس از نورپردازی ال ای دی از نوع مستقیم استفاده می کنند. این نوع از نورپردازی معمولا روشنایی زیادی را ایجاد می کند و تازه هایسنس در برد نور پس زمینه از تعداد بیشتری لامپ ال ای دی استفاده می کند. روشنایی تلویزیون هایسنس U8G به نسبت تلویزیون U7G بیشتر می باشد. اما گزینه دیگر که در کیفیت بهتر تصویر تلویزیون در محیط پر نور تاثیر می گذارد میزان انعکاس نور محیط می باشد.


کارایی تلویزیون U8G در محیط روشن بیشتر است چراکه صفحه نمایش آن مقداری بیشتر از نور کحیط را منعکس می کند و می تواند کاربر را از جزئیاتی بیشتر برخوردار کند. 

 

فرکانس تصویر و فرمت های تصویر با غول های 2021 هایسنس

می دانید که هایسنس در هر دو تلویزیون از فرکانس تصویر 120 هرتز استفاده کرده است. این تلویزیون های هر نوع نرخ فریم را پشتیبانی می کنند بدون اینکه در آن ها نویز و بلور ایجاد شود اما چرا؟


در هر دو تلویزیون از پورت HDMI ورژن 2.1  استفاده شده است. این پورت ها می توانند کیفیت تصوییر 4K در نرخ 120 فریم انتقال دهند. معمولا در بازار فرمت های 24 فریم و 25 فریم و یا 30 فریم و 60 فریم موجود می باشند اما نرخ 120 فریم به ندرت موجود است. به هر حال جای نگرانی نیست چون تلویزیون برای 15 سال دیگر آپدیت می باشد. فعلا بالاتر از 2.1 برای HDMI موجود نیست و معلوم نیست که چه زمانی وارد بازار هم می شود. 

 

کاهش نویز و بلور و تصویر شفاف با هایسنس U8G و U7G

این تلویزیون ها از پردازنده قوی استفاده می کنند که مگاهرتز بالایی را دارد. در آن ها نویز و تصویر به خوبی برداشته می شود و تصویر به بهترین نحو ممکن نمایش داده می شود. این تلویزیون ها قابلیت ارتقای کیفیت تصویر را دارند و می توانند فرمت های Full HD و HD را با روشنایی و کیفیت بالایی نمایش دهند. اما کارایی فنی در این تلویزیون ها به چه صورت است؟

 

کاربری حرفه ای و گیمینگ به تلویزیون هایسنس

در این تلویزیون ها از ویژگی هایی استفاده شده است که کمک می کنند تا تلویزیون برای کاربری حرفه ای مانند نمایش تصاویر بلوری و یا نمایش تصاویر بازی فوق العاده باشند. برای نمونه فرکانس 120 هرتز، پورت HDMI 2.1 و قابلیت های VRR و G- Synce و Free Synce از این ویژگی ها می باشند. خوشبختانه شما می توانید با هر دو تلویزیون تجربه خوبی داشته باشید و با توجه به اینکه قطعا یکی به نسبت دیگری قیمت بیشتری را دارد می توان یکی از آن ها را برای این نوع کاربری خریداری کرد. 

 

صدای 20 وات و صدای فراگیر با ساندبار JBL 

تلویزیون U8G دارای صدای 20 وات است اما از این میزان از صدا قسمتی با اسپیکر ها و قسمتی دیگر با سابووفری انتشار داده می شود که در جلو تلویزیون می باشد. تلویزیون U7G تمام 20 وات را با اسپیکر ها انتشار می دهد شاید می توان گفت که مقداری همه جانبه بودن صدا و بم بودن آن در تلویزیون U8G بیشتر می باشد. هر دو تلویزیون از فرمت های یکسانی پشتیبانی می کنند اما گویا تلویزیون U8G از Virtual DTS:X پشتیبانی می کند. با توجه  به اینکه این فرمت صوتی بسیار کمیاب است زیاد تاثیری را ایجاد نمی کند که تلویزیون داشته باشد و یا نداشته باشد. هر دو مدل دارای پورت HDMI با قابلیت بازگشت صوتی و پورت Optical می باشند که می توان برای انتشار صدا بر روی اسپیکر های جانبی از آن استفاده کرد. 

 

قابلیت های هوشمند با اندروید

 سیستم عامل اندروید در تلویزیون های هایسنس 2021 آن ها بیشتر محبوب کرده است. البته سیستم عامل ویدا در تلویزیون های هایسنس 2020 همانند تایزن سامسونگ فوق العاده می باشد و کارایی و سرعت بالایی را دارد. کاربران باید بدانند که همه سیستم عامل فوق العاده می باشند و تنها باید روش کار با ان ها را یاد گرفت. می دانید در میان گوشی های تلفن همراه هم IOS و هم Android دارای کارایی بالایی هستند و هیچ کدام از آن ها کامل نیست. جستجوی صوتی و یا اشتراک محتوا با هر دو تلویزیون امکان پذیر می باشد. 

طراحی و ظاهر تلویزیون هایسنس U8G و U7G

 در نگاه اول پایه ها در هر دو تلویزیون متفاوت می باشند. تلویزیون U8G دو پایه دارد که در وسط تلویزیون و نزدیک به هم نصب می شوند و انگار تلویزیون پایه وسط می باشد و به این تلویزیون پایه پروانه ای هم گفته می شود. تلویزیون U7G دارای دو پایه شاخکی و یا V شکل در کناره ها می باشد و به ان تلویزیون پایه کنار می گویند. رنگ پایه ها در هر دو تلویزیون یکی بوده و به رنگ تقریبا نقره ای می باشد. تلویزیون U8G دارای ساندبار JBL است ولی تلویزیون U7G آن را ندارد و یک فریم مثلتی را به جای آن دارد. هر دو کیفیت ساخت خوبی دارند ولی تلویزیون هایسنس U8G مقداری ضخیم تر می باشد. حاشیه صفحه نمایش در هر دو تلویزیون یکی است. تلویزیون U8G بدون فریم است و فریم پلاستیکی دور صفحه نمایش را نگرفته است. تصاویر این تلویزیون ها در زیر اورده شده است.

نکته:
تلویزیون هایسنس U8GQ با تلویزیون U8G از نظر کیفیت یکسان است. این تلویزیون یعنی U8GQ از پنل ADS استفاده می کند که یکی از مشتقات پنل IPS می باشد. پایه در این تلویزیون همانند پایه تلویزون سامسونگ TU8500 می باشد یعنی پایه وسط زاویه دار است. صدای آن برابر با 60 وات است که 40 وات آن با 4 اسپیکر و 20 وات دیگر با یک سابووفر ارائه میشود. تلویزیون U8GQ ساندبار JBL را ندارد و در آن قسمت همانند تلویزیون U7G می باشد. تلویزیون U8GQ فعلا در بازار وجود ندارد و به نظر در کشور های اروپایی و آمریکا به فروش می رسد.  در سال 2020 تلویزیون H9G و H8G در بازار های اروپای به فروش می رسیدند و تلویزیون هایسنس U8QF وارد بازار شده است ولی سال 2021 انگار برعکس شده است و تلویزیون U8G وارد بازار شده است و تلویزیون U8GQ برای بازار های اروپایی می باشد.

برچسب هاراهنمای خریدراهنمای خرید تلویزیونمقایسهمقایسه تلویزیونتلویزیون پایه کنارتلویزیون گیمینگتلویزیون ال ای دیتلویزیون کیولدتلویزیون پایه وسطتلویزیون فورکی 4K
مهدی از اصفهان
1400/10/7
سلام
ما خیلی منتظر موندیم برای این تلویزیون که به سیستم عامل اندروید وارد بازار بشه حالا که نسخه خاورمیانه وارد بازار شده است ظاهر سیستم عامل اندروید نداره و ویدا هستش درسته؟
با تشکر
مهران جعفری
1400/10/7
سلام
هایسنس حرف نداره، خیلی ها نمی شناسند ولی این تلویزیون ها در اروپا خیلی خواهان داره
محمد شکوری
1400/10/7
سلام
خیلی خوب مقایسه می کنید با اینکه مدل ها رو دارین ولی واقعیت ها را می نویسید بعضی ها فقط به فکر فروش هستند
مقایسه رو باید به شما سپرد ولی ای کاش یک کانال یا پیج اینستا برای مقایسه راه می انداختین جناب فتاحی
با تشکر
خسته نباشین
ارسال نظر
نام و نام خانوادگی:
Email:
نظر: